608 173 275

0

0 Kč

Parkett Designer Dub rustik, selské prkno, kartáčovaný 4V, osmo olej

Dostupné skladem

Parkett Designer Dub rustik
Parkett Designer

Cena za m2 1 742,00 Kč včetně DPH
1 440,00 Kč bez DPH
Počet m2 v balení 3.38 m2
Cena za m2 Cena za balení
1 742,00 Kč
1 440,00 Kč bez DPH
5 887,96 Kč
4 867,20 Kč bez DPH
3.38 m2

Doplňující informace

Počet metrů v balení 3.38 m2
Hmotnost Balení 28.23 kg
Rozměry 14.5 mm x 192 mm x 2200 mm
Záruka na bytové prostory 30 let
Záruka na komerční prostory 5 let
EAN 8590842211617

Popis

Dřevěné podlahy vytváří v interiéru hřejivou atmosféru, pohodlí a přináší potěšení z krásného přírodního materiálu, který je zárukou také pro zdravé bydlení. Třívrstvá dřevěná podlaha je moderní variantou dřevěné podlahy a přináší s sebou mnoho výhod, protože dřevo v třívrstvé konstrukci výrazně méně pracuje a díky větší využitelnosti dřeva při výrobě chrání životní prostředí. Horní, nášlapná vrstva je vyrobena z pečlivě vybíraného a vysoce kvalitního ušlechtilého dřeva. Pod horní nášlapnou vrstvou se nachází středová vrstva ze smrkového dřeva uložená napříč a pod ní pak je třetí, protitahová vrstva, rovněž smrková. Taková konstrukce je výrazně stabilnější a umožňuje použití zámkového systému, díky kterému lze podlahu instalovat plovoucím způsobem a pokládka podlahy je snadná a rychlá.

 

Kolekce PARKETT DESIGNER je kolekce třívrstvých dřevěných podlah v moderním designu a ve vysoké kvalitě zpracování. Vytvořená je ve spolupráci se slovenským výrobcem, který má v oblasti zpracování dřevěných podlah dlouholetou tradici a zkušenosti.

 

Vzhled je jeden z důležitých kritérií při výběru vhodné podlahy, která je dlouhodobou investicí do domova. Výsledný efekt je ovlivněný výběrem druhu dřeva pro nášlapnou vrstvu, barvou a strukturou povrchu a závisí také na třídění, designu a velikosti dílců. Nabízí se mnoho různých variant: v třídění je možné vybírat od harmonického, které je barevně vyrovnané a působí klidným dojmem, dřevo nemá rušivou kresbu a vykazuje jen minimum suků. Nepravidelnosti dřeva, které jsou charakteristické pro přírodní charakter produktu, jsou pak daleko více zřetelné u třídění živého, které může vykazovat větší barevné rozdíly, větší suky a praskliny a jejich větší počet.

 

Kromě vzhledu dřeva hraje důležitou roli také jeho povrchová úprava, tedy jestli je dřevo ošetřené lakem nebo olejem. Zatímco lakované podlahy jsou odolnější vůči škrábancům, podlahy ošetřené olejem se lépe vyrovnají se změnou vlhkosti a rovněž je možná lokální oprava jejich povrchu. Povrch ošetřený olejem a kartáčováním zdůrazňuje přírodní vzhled dřeva. U kartáčovaného povrchu můžete cítit strukturu dřeva na dotek.

 

Díky moderním postupům při zpracování lze instalovat třívrstvé dřevěné podlahy téměř do všech prostor. Při správné péči o podlahu a její správné údržbě a zajištění přirozených klimatických podmínek v interiéru (teplota 20-22°C a vlhkost vzduchu 55-65%), které jsou ideální i pro Vaše zdraví, Vám budou dřevěné podlahy PARKETT DESIGNER dobře a dlouho sloužit.  Z krásy dřevěné podlahy se můžete radovat po celou dobu jejího užívání.

 

Pro perfektní zakončení podlahy u stěn jsou dostupné soklové lišty v moderním profilu s barevnou úpravou povrchu ladící s podlahou. 

 

Specifikace:

  • Vzor 1-lamela (selské prkno)
  • Formát dílců 2200 x 192 mm
  • Celková tloušťka cca 14,5 mm
  • Nášlapná vrstva cca 4 mm
  • Třívrstvá konstrukce, smrkový střed
  • Dřevina: dub
  • Třídění: rustik
  • Povrchová úprava: kartáčování, voskový olej OSMO
  • 4V-spára
  • 8 ks v balení, tj. 3,379 m2
  • Prodej pouze na celá balení

 

Charakteristika třídění Rustik:

Přípustné jsou: rustikální vzhled s výraznou kresbou dřeva a výraznými barevnými rozdíly, běl, zdravé i tmelené suky bez omezení a přetmelené praskliny.

 

 

Související kategorie pěkně od podlahy